Retourneren

Elke bestelling die wordt geplaatst wordt met veel aandacht en liefde ingepakt en verzonden. Het kan echter zijn dat je toch niet tevreden bent over je bestelde product(en) of dat de bestelling beschadigd is aangekomen. Dan kun je je bestelling of een deel daarvan zonder problemen retourneren. 

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. 

Retouren dienen wel vooraf via mail: info@skuorre5.nl gemeld te worden.
In sommige gevallen kunnen we het gemakkelijker oplossen.

 

STAPPENPLAN: 

1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn
- Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden

2. Download het retourformulier voor herroeping en vul de velden volledig in. Vergeet het formulier niet bij je retourzending toe te voegen of te mailen naar info@skuorre5.nl               --> Download hier het formulier <--

3. Verpak de artikelen weer in de originele verpakking.
    Raakt het product kwijt of beschadigd tijdens retourzending, dan is dit voor risico van de klant.
    Alleen de kosten van ongebruikte en onbeschadigde producten worden gecrediteerd.

4. Schrijf het retouradres op de verpakking: 
Skuorre 5
Eintemastrjitte 13
9104EW Damwald


5. Zorg ervoor dat je het pakket voldoende frankeert en breng het naar de brievenbus of een PostNLservicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. (Let op: bewaar het bonnetje van de retourzending, dit is je verzendbewijs).

6. Zodra je retour door ons is ontvangen stellen wij je hier van op de hoogte. We storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening  Indien je de gehele bestelling hebt geretourneerd, krijg je de eventueel betaalde verzendkosten ook terug.
Retour kosten krijg je niet terug.

 

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u mailen naar info@skuorre5.nl